Meditaties
Lees hier meer over mijn meditaties

Al mijn meditaties heb ik op zo'n manier gemaakt, dat ik je meeneem in het proces van diep voelen, helend voelen. Ooit voelde het voor je lichaam onveilig om te voelen. Was het teveel om te voelen en/of te pijnlijk. Je lijf heeft de pijn vastgezet, en achter een muur op slot gedaan. Het belang van helend voelen is je lichaam leren dat het in het NU veilig is om alle onafgemaakte emoties alsnog te doorvoelen. Zodat je lichaam kan ontdooien, de emoties kunnen stromen en je niet meer constant rondloopt met die onrust, een alert lichaam en hoofd, angst en verdriet. Ik heb verschillende meditaties gecreëerd die je stuk voor stuk helpen de emoties te voelen.

Me Meditatie

In de Me Meditatie begeleid ik je stapje voor stapje terug naar waar je jezelf bent kwijtgeraakt en bied ik je de veiligheid om op je eigen tempo te verbinden met jouw kern.

Ruimte en veiligheid

Als je nooit de veiligheid hebt gevoeld om jezelf te uiten, nooit de ruimte hebt gevoeld om je eigen verlangens te delen... Als je nooit gezien en gehoord bent op een manier die jij nodig had, dan is de kans groot dat je in het heden vastloopt op je eigen pad. Dat je onveiligheid ervaart in het maken van keuzes, in je identiteit, in voelen wat wel en niet bij je past. In de Me Meditatie begeleid ik je stapje voor stapje terug naar waar je jezelf bent kwijtgeraakt en bied ik je de veiligheid om op je eigen tempo te verbinden met jouw kern.

Me Meditatie (nieuw!) € 39.00

De Me meditatie neemt je mee op een reis door jezelf, naar jezelf.


Feel to Heal meditatie

De Feel to Heal Meditatie is een unieke, superkrachtige meditatie gebaseerd op alle technieken die ik toepas in 1-1 sessies in mijn trajecten en groepssessies. Wat er in sessies gebeurt is zo magisch, dat ik wilde dat iedereen dat kan ervaren. Dus creëerde ik een meditatie waarin ik alles heb toegepast wat ik ook in mijn sessies toepas. The full experience. En hoe vaker je ‘m doet, hoe krachtiger de uitwerking.

Feel to Heal Meditatie (meer dan 500x verkocht) € 39.00

Leer stapje voor stapje écht voelen, waardoor je jouw lichaam gaat leren dat al je emoties veilig zijn om te doorvoelen. Hoe vaker je de meditatie doet, hoe makkelijker en dieper je zult leren voelen.


Embrace meditatie

Het helingsproces wordt vaak gestagneerd door het veroordelen van jezelf. In plaats van verharden en streng zijn tegen jezelf, heeft je lichaam behoefte aan zachtheid. Aan liefdevolle aandacht als je jezelf zo ontzettend kwetsbaar voelt. Je kunt leren om jezelf die zachtheid en liefde te geven. Om je lijf de veiligheid te geven - juist in de momenten waarop je jezelf niet veilig voelt.

Het omarmen van al je kwetsbaarheden, al je gevoeligheid en overlevingsmechanismen is wat je lijf de veiligheid geeft waar ze zo naar verlangt. Om je daarin te begeleiden, heb ik de Embrace meditatie gemaakt. Een krachtige meditatie waarin ik je meeneem in het proces van het voelen van kwetsbaarheid: een heel erg belangrijk onderdeel van heling. In de meditatie komt ook een stukje innerlijk kindwerk aan bod.

Embrace meditatie € 39.00

Download hier de Embrace meditatie


Hartopener meditatie

Soms is er zoveel ruis, dat je niet meer weet wat je hart je nu precies vertelt. Je kunt elk moment van de dag kiezen om naar je hart te luisteren. Elke dag opnieuw kiezen voor jezelf. Deze meditatie helpt je de verbinding met je hart te herstellen, door te oefenen met het openen ervan en te leren luisteren naar wat je hart je ingeeft. Hoe vaker je deze meditatie doet, hoe krachtiger. Fijn om de dag mee te beginnen.

Hartopener meditatie € 29.00

Leer luisteren naar het verlangen van je hart


Selflove meditatie

Het erkennen dat je last hebt van trauma, of het ontdekken dát je trauma hebt, is waar je helingsproces begint. Je hebt éérst te ondervinden wát je wil helen, voordat je überhaupt kunt beginnen met helen. Om je een plek te geven waar je op je eigen tempo kunt ondervinden waar jouw pijn vandaan komt, en deze pijn ook helemaal te doorvoelen, heb ik de Selflove meditatie gemaakt. Selflove, van jezelf houden, kun je namelijk niet als je niet alle stukjes van jezelf helder hebt. De weggestopte stukjes horen ook bij jou. Het is essentieel dat je deze ruimte geeft en ziet. Dan gaan ze namelijk als vanzelf weg en wordt daarmee ook de weg naar het houden van jezelf vrijgemaakt.

Selflove meditatie € 29.00

Leer verbinding te maken met alles wat gevoeld wil worden.

 


Duo pakket Selflove & Hartopener Meditatie (€10,- korting)

Deze Selflove en de Hartopener meditatie samen zijn een krachtig duo, daarom supermooi om samen tegelijk aan te schaffen. Ze versterken elkaar en zorgen ervoor dat je op diep niveau leert voelen en helen. Het erkennen van pijn zorgt ervoor dat je emotionele lading kunt loslaten, waardoor er ruimte ontstaat. De hartopener meditatie is een heel mooie meditatie om te leren luisteren naar je hartsverlangen, het herstellen van de verbinding met je intuïtie, waardoor je de ruimte die is ontstaan op een manier kunt vullen die voor jou voedend en helpend is.

Selflove & Hartopener meditatie € 49.00

De combinatie tussen de Hartopener meditatie en de Selflove meditatie is een gouden combinatie om te oefenen met het afpellen van gevoelslaagjes in jezelf en je lichaam te leren dat het in het nu veilig is om alles te voelen wat er nog gevoeld mag worden. 


Voor wie zijn de meditaties?

Voor iedereen die meer in verbinding wil komen met het hart, je intuïtie. Maar in het bijzonder is de meditatie voor alle mensen die zich herkennen in de dingen die ik deel op Instagram.

Daarnaast zijn de meditaties fijn voor jou als:
> Je emoties je overvallen
> Je nooit echt geleerd hebt hoe je emoties moet uiten
> Je veel onrust in je lichaam voelt
> Je een onrustig hoofd hebt vol gedachten
> Je voelen moeilijk vindt
> Je voelt dat er veel zit, maar het niet tot uiting komt
> Je je emotioneel geblokkeerd voelt
> Je huilen niet makkelijk vindt
> Je bang bent voor alles wat er komt als je jezelf openstelt voor je gevoelens
> Je geen idee hebt hoe je moet voelen en of je het wel kunt

Wat krijg ik en hoe werkt het?

Je krijgt een MP3-bestand wat je na het downloaden ervan zo vaak als je wil kunt afspelen op je telefoon of je laptop. Daarnaast kun je in de persoonlijke online omgeving op mijn website de meditatie altijd op nieuw downloaden. Na het downloaden zoek je een fijne plek op waar je niet gestoord kunt worden (slaapkamer of lekker op de bank, bijvoorbeeld) en druk je op ‘afspelen’. De rest spreekt voor zich.

Moet ik ervaren zijn als het gaat om mediteren?

Absoluut niet. Dit is voor iedereen. Jong, oud, ervaren of totaal onervaren.

Hoe lang duren de meditaties?

Tussen de 20 en 30 minuten.

Sluit je ogen en laat je meevoeren met mijn stem die jou helemaal begeleidt naar jouw eigen gevoelswereld. De plek waar emotionele blokkades liggen, pijnlijke emoties liggen opgeslagen, verdriet vastzit en boosheid. Maar ook de kern van blijheid, vrijheid, liefde en levensvreugde. Hoe dieper je zakt naar deze plek, hoe meer ruimte er komt voor alles wat wil stromen in jou. Waardoor je je vrij, licht, en diep rustig voelt.