Feel to Heal Meditatie
Écht leren voelen

Er zijn in het leven ontzettend veel dingen waar je geen controle over hebt en hebt gehad. Die je in duizend stukjes hebben gebroken, je pijn hebben gedaan, angst hebben aangejaagd, je hart hebben laten huilen. Situaties waar je geen keuze in hebt gehad, om welke reden dan ook. In het nu heb jij een keuze. Nu, op dit moment. Kun jij kiezen voor jezelf. Om los te breken van pijn, angst en verdriet. Door alles weer te gaan voelen. Diep voelen. Zodat jij alle stukjes van jou kunt helen. 

Maar hoe kan ik ermee aan de slag? Hoe kan het beter worden? Hoe kan ik mezelf helen? Hoe moet ik voelen?

De Feel to Heal Meditatie is een unieke, superkrachtige meditatie gebaseerd op alle technieken die ik toepas in 1-1 sessies in mijn trajecten en groepssessies. Wat er in sessies gebeurt is zo magisch, dat ik wilde dat iedereen dat kan ervaren. Dus creëerde ik een meditatie waarin ik alles heb toegepast wat ik ook in mijn sessies toepas. The full experience. En hoe vaker je ‘m doet, hoe krachtiger de uitwerking.

Ben je er klaar voor?

Ik wil de meditatie

Voor wie is de meditatie?
Voor iedereen die meer in verbinding wil komen met het hart, je intuïtie. Maar in het bijzonder is de meditatie voor alle mensen die zich herkennen in de dingen die ik deel op Instagram.

Daarnaast is de meditatie fijn voor jou als:
> Je emoties je overvallen
> Je nooit echt geleerd hebt hoe je emoties moet uiten
> Je veel onrust in je lichaam voelt
> Je een onrustig hoofd hebt vol gedachten
> Je voelen moeilijk vindt
> Je voelt dat er veel zit, maar het niet tot uiting komt
> Je je emotioneel geblokkeerd voelt
> Je huilen niet makkelijk vindt
> Je bang bent voor alles wat er komt als je jezelf openstelt voor je gevoelens
> Je geen idee hebt hoe je moet voelen en of je het wel kunt

In de meditatie begeleid ik je er op een fijne, langzame en laagdrempelige manier doorheen. Als je voelt dat je dit nodig hebt, zou ik je aanraden ervoor te gaan.

Wat krijg ik en hoe werkt het?
Je krijgt een MP3-bestand wat je na het downloaden ervan zo vaak als je wil kunt afspelen op je telefoon of je laptop. Daarnaast kun je in de persoonlijke online omgeving op mijn website de meditatie altijd op nieuw downloaden. Na het downloaden zoek je een fijne plek op waar je niet gestoord kunt worden (slaapkamer of lekker op de bank, bijvoorbeeld) en druk je op ‘afspelen’. De rest spreekt voor zich.

Moet ik ervaren zijn als het gaat om mediteren?
Absoluut niet. Dit is voor iedereen. Jong, oud, ervaren of totaal onervaren.

Hoe lang duurt de meditatie?
De meditatie duurt 30 minuten.

Sluit je ogen en laat je meevoeren met mijn stem die jou helemaal begeleidt naar jouw eigen gevoelswereld. De plek waar emotionele blokkades liggen, pijnlijke emoties liggen opgeslagen, verdriet vastzit en boosheid. Maar ook de kern van blijheid, vrijheid, liefde en levensvreugde. Hoe dieper je zakt naar deze plek, hoe meer ruimte er komt voor alles wat wil stromen in jou. Waardoor je je vrij, licht, en diep rustig voelt.